Shkrime

Shkrime

You are here

Të gjesh forcën për t’u ringritur

4/ 08/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

Që në moshë të re, Zefi vendosi të emigrojë në Greqi në kërkim të një jete më të mirë. Pas 12 viteve punë në vendin fqinj, pak vite më parë ai u rikthye përfundimisht në Shqipëri.

Më Shumë

Një hap i sigurt për të ardhmen

3/ 08/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

Teknologjia, ose siç njihet ndryshe si revolucioni i katërt industrial, ka nisur ta transformojë rrënjësisht tregun kombëtar dhe botëror të punës. Ekspertët thonë se profesionet e reja do t’i përkasin kryesisht kësaj fushe, ndaj ky zhvillim rrit nevojën për specialistë edhe në Shqipëri. Redi nga Kamza duket se e ka kuptuar rëndësinë e ndryshimit që po ndodh.

Më Shumë

Shërbime të integruara për 180 fëmijë dhe të rinj me aftësi të kufizuara në bashkinë Prrenjas

2/ 08/ 2022

English below - 180 fëmijë dhe të rinj me aftësi të kufizuara në bashkinë Prrenjas, në zonat rulare dhe qytet, tashmë do të kenë mundësi të marrin shërbime të integruara për nevojat që ata kanë në disa plane, përmes njësisë lëvizëse të specialistëve në shtëpi, përmes njësisë së dytë të specialistëve në qendrën komunitare, përmes profesionistëve (mësues ndihmës, punonjës socialë

Më Shumë

Që të mos paragjykohemi që në barkun e nënës 

22/ 07/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

Irgesa, Adela dhe Sivesa janë tre vajza të reja dibrane që me shembullin dhe nismat e tyre po përpiqen të bëhen pjesë ndryshimit që ato e përcaktojnë si shumë të nevojshëm në komunitetin ku jetojnë.

Më Shumë

Dashuria e familjes i bën të ëmbla edhe sfidat

22/ 07/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

Nuk janë vështirësitë që po kalojmë ato që e përcaktojnë lumturinë në familjet tona, por sjellja dhe përkujdesi që tregojmë për njëri-tjetrin. Ky është mesazhi që na jep familja e Gëzimit nga Kurbini, duke na treguar se si të gjejmë gëzim e shpresë edhe në sfida.  

Më Shumë

Reflektim për Festivalin e Rinisë / Diana Kanaj

22/ 07/ 2022

A ju ka ndodhur ndonjëherë të përjetoni gëzim dhe ripërtëritje vetëm duke ndjerë energjinë pozitive që është rreth jush? E kam fjalën për atë energji dhe ritëm, të cilën vetëm të rinjtë dinë të ta falin dhe vetëm ata mund ta përcjellin.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Emiljano
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Ana
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Elvani
Librazhd
Emanueli
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
 • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
  P.O.Box 1725, Tirana, Albania
 • Tel: +355 4 2419601
 • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni