Shkrime

Shkrime

You are here

FoodHub në Librazhd/ Trajnime për 1500 të rinj në 7 shkolla

20/ 09/ 2022

English below - 1500 të rinj të moshave 12-18 vjeç nga 7 shkolla të Librazhdit janë bërë pjesë e takimeve ndërgjegjësuese për krijimin e ideve për alternativa zhvillimi në zonë dhe parandalimin e kultivimit të drogave të paligjshme.

Më Shumë

Rikthimi në “fole” i Kasandrës

31/ 08/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

“Ishim të rinj. Sapo ishim martuar, por nuk kishim thuajse asgjë. Nuk kishim një shtëpi tonën, as punë të qendrueshme dhe as të ardhura.

Më Shumë

Kur puna me fëmijët është një mision

18/ 08/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

Kthimi në vendlindje pas disa vitesh në emigracion, për disa nga familjet shqiptare shoqërohet me sfida të mëdha. Ndërsa prindërit tregojnë se hasin vështirësi për t’u integruar në tregun e punës, edhe fëmijët e tyre përballen shpesh me sfida për t’u ripërshtatur dhe riintegruar në shkollë dhe shoqëri.

Më Shumë

Receta për një familje të shëndetshme

16/ 08/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

Maeda nga Thumana është një nënë e përkushtuar. Fëmijët i konsideron “dritën e syve”. Ata janë gjithçka për të. Pavarësisht sfidave, 39-vjeçarja i kushton shumë rëndësi rritjes së shëndetshme dhe edukimit të tyre.

Më Shumë

Projekti/ “Përmirësimi i jetesës përmes ruajtjes së biodiversitetit të parkut natyror Korab-Koritnik”

15/ 08/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

English below

World Vision Albania në bashkëpunim me Agritra Vision ka nisur zbatimin e një projekti një vjeçar në zonën e Dibrës, “Përmirësimi i jetesës përmes ruajtjes së biodiversitetit të parkut natyror Korab-Koritnik”.

Më Shumë

Kur prek ëndrrën

12/ 08/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

“Nuk janë ëndrrat e mbinatyrshme që na pengojnë, janë qëllimet shumë të natyrshme që na kufizojnë.” Kjo është bindja e Sardit nga Korça, 18-vjeçarit të cilit i pëlqen të ëndërrojë për të ardhmen dhe karrierën e tij.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Ardiani
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Altin
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Gabriela
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Emiljano
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
 • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
  P.O.Box 1725, Tirana, Albania
 • Tel: +355 4 2419601
 • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni