Shkrime

Shkrime

You are here

#1goal4IMPACT - Një fushatë sportive për problemet që shqetësojnë të rinjtë

18/ 03/ 2022

14 shkolla 9-vjeçare dhe të mesme në Kamëz janë bërë pjesë e një fushate sportive me fokus nxitjen e aktivizmit rinor dhe adresimin e çështjeve që shqetësojnë fëmijët dhe të rinjtë.

#1goal4IMPACT është nismë e grupeve rinore të klubeve IMPACT, ku synohet që përmes sportit dhe argëtimit nxënësit të ndërtojnë marrëdhënie të shëndetshme me njëri-tjetrin.

Më Shumë

Dhurata që i riktheu buzëqeshjen Lianës

16/ 03/ 2022

Liana i do shumë librat, e do shumë shkollën dhe i pëlqen shumë të mësojë. Dëshirën e saj për t’u arsimuar nuk e kanë zbehur as vështirësitë që ajo ka me dëgjimin dhe të nxënin.

Më Shumë

Të jesh i pavarur

15/ 03/ 2022

Që të arrish të jesh i pavarur është një fitore personale për secilin prej nesh. E tillë është fitorja që po përjeton Andi, 16 vjeçari nga Librazhdi. Kur ishte ende i vogël, shpesh herë familja e tij e kishte të pamundur të kuptonte sjelljet e djaloshit, por pas disa vizitash në moshën 3 vjeçare ai u diagnostikua me çrregullime të sjelljes.

Më Shumë

Mes fëmijëve dhe të rinjve

10/ 03/ 2022

Anila është me profesion mësuese bio-kimie. Prej 4 vitesh ajo ka qenë drejtuese e një prej grupeve rinore IMPACT në Durrës. Fillimet e saj në World Vision fillojnë në 2014-ën, me projektin e edukimit. Lexoni përjetimet dhe mësimet e saj në një eksperiencë që siç e përshkruan ajo është e paharrueshme.

Më Shumë

Ymeri, miku i qindra fermerëve

9/ 03/ 2022
  • Autori: 
    Alfons Çupaj

Ymerin e njohin të gjithë fermerët e Kurbinit. 61-vjeçari ka mbi 30 vjet që ushtron profesionin e mjekut veteriner. Shumë nga qytetarët e njohin edhe si poet e studiues të zonës. Ka botuar 4 libra, ndërsa na tregon se gazetarinë e konsideron si profesion të dytë, pavarësisht se nuk ka mbaruar shkollën në këtë profil.

Më Shumë

Shihemi nesër për një libër!

7/ 03/ 2022

“Shihemi nesër për një librër!? Kjo shprehje që në dukje ngjan e pazakontë pasi jemi mësuar të themi në formë përshëndetje: “Shihemi nesër në klasë, ose në shkollë, ose në lagje”, është sot më shumë sesa një përshëndetje. Është lidhja e fortë, marrëdhënia e ndërsjellë e besimit, miqësia, mbështetja, dhe fjalëkalimi mes Erjonit, vogëlushit 9 vjeçar dhe mësueses së tij mbështetëse, Vilmës.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Fjorida
Librazhd
Emanueli
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Altin
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Oligerta
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Sara
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni