Fotogaleri

Fotogaleri

You are here

Kur festojnë fëmijët!

21/ 12/ 2018

Kur festojnë fëmijët!

Në këto prag festash imazhet e këtyre fëmijëve që festojnë kudo në Shqiperi, janë kartolinat më të bukura të urimit.

 

#WorldVisionAlbaniaandKosovo

#Jetënëplotësipërçdofëmijë

Më Shumë

#InternationalChildrenRightsday - Dëgjo zërin tim!

21/ 11/ 2018

Në Ditën Ndërkombëtare të të Drejtave të fëmijëve, 200 fëmijë nga Burreli, Dibra, Shkodra kanë marshuar me pankarta në duar, në qytetin e Burrelit, ku kanë kërkuar plotësimin e të drejtave të tyre.

Më Shumë

"Festivali i Rinisë për Drejtësi Sociale 2018"

21/ 09/ 2018

World Vision Albania and Kosovo organizoi për të dytin vit radhazi “Festivalin e Rinisë për Drejtësi Sociale”.

Më Shumë

1 Qershori i fëmijëve

1/ 06/ 2018

Fëmijë nga qytete të ndryshme të Shqipërisë festojnë 1 Qershorin.

#WorldVision #Jetënëplotësi

Më Shumë

Muri i të rinjve

15/ 02/ 2018
  • Autori: 
    Vasilika Bargjo
Më Shumë

#Bashkëmundemi, të rinjtë e World Vision i bashkohen marshimit kundër trafikimit

18/ 01/ 2018

“#BashkëMundemi! #NdalojmëTrafikimin!” - Marshimit Sensibilizues të iniciuar Zyra e Koordinatorit Kombëtar për Çështje të Luftës kundër Trafikimit të Personave, në kuadër të muajit antitrafik, iu bashkuan të rinj vullnetarë, anëtarë dhe lidera të grupeve Impact të World Vision.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Alesia
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Oligerta
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Selma
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Emanueli
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni