Fotogaleri

Fotogaleri

You are here

Dilema...

22/ 05/ 2019

Nëpërmjet ilustrimeve të veçanta të Xhesikës nga Tirana, pjesë e blogut "Reporteri", vjen historia e Stelës... Dilemat e saj për të folur me moshatarët e saj për dhunën brenda mureve të shtëpisë, por dhe dilemat e tyre për të qenë pranë saj, apo për t'u treguar indiferentë... 

80% e prindërve pohojnë se e përdorin dhunën si mjet disiplinimi.

Ndiqni historinë... 

Më Shumë

Foto/20 nisma në shërbim të komunitetit

2/ 05/ 2019

Bullizmi; braktisja e shkollës; përkrahja e fëmijëve me aftësi të kufizuara; hapësirat kreative për të moshuarit, të rinjtë e fëmijët; por edhe ndërgjegjësimi për jetë të shëndetshme janë vetëm disa ndër 20 nismat komunitare që të rinjtë e grupmoshës 18-25 vjeç pjesëmarrës në projektin “Rritja e Integrimit Socio-Ekonomik e të Rinjve të Kosovës-SKYE” kanë ndërmarrë në 6 komuna të Kosovës. 

Më Shumë

Foto-ese/ Një lojë e gabuar...

19/ 04/ 2019

Një lojë e thjeshtë mes shokëve të klasës, që në një moment u shndërrua në një dhunë fizike dhe psikologjike për njërin prej tyre…

Historia që Markela, reporterja nga Kurbini ka fokusar në foto-reportazhin e saj është një prej rasteve sesi në jo pak raste fëmijët në Shqipëri, e konsiderojnë dhunën pjesë të lojës…

Më Shumë

Foto-reportazh/ Historia e Lindës...

17/ 04/ 2019

Linda është 10 vjeç, ajo jeton në Kurbin. Shkolla i është shndërruar në makth. Ajo mendon ta braktisë atë… Lunida, është pjesë e blogut “Reporteri” dhe përmes fotove ka vendosur të ndajë me ju historinë e mikes së saj.

36.5% e fëmijëve pohojnë se kanë qenë objekt talljeje

Sa prej jush, janë ndier kështu?

 

 

Më Shumë

Foto-reportazh - Rreziku që vjen online

15/ 04/ 2019

Një foto që kërkon vëmendje! Kërkon like, komente. 

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Klajdi
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Donaldi
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Ana
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Arjani
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Altin
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni