Mapo.al – Rrëfimi i sinqertë i Maks Velos në Shkollën Verore të UET: Ja pse i rezistova burgut të Spaçit

Maks Velo

Shkolla verore 2018, e organizuar nga UET dhe World Vision, këtë vit ka pati të ftuar Maks Velon për të zhvilluar një intervistë me gjimnazistët në formën e bashkëbisedimit. Energjik dhe i apasionuar edhe në moshën 83-vjeçare, Velo ndau me gjimnazistët një mesazh shumë të rëndësishëm: “Mjafton të jesh vetja, nuk ka rëndësi se ku”. Sipas tij, nëse doni të jeni të mirë, do rrezatoni kudo.

http://www.mapo.al/rrefimi-i-sinqerte-i-maks-velos-ne-shkollen-verore-te-uet-ja-pse-i-rezistova-burgut-te-spacit/