Living – Komunikimi me fëmijët që në vegjëli, çelësi i suksesit të prindërimit; 4 mënyra efektive të përpiluara nga psikologët

komunikimi

Zhvillimi i aftësive të komunikimit me fëmijët është një proces jo aq i lehtë sa shumë prindër mendojnë. Është një pjesë e rëndësishme e prindërimit, që ka ndikim afatgjatë në zhvillimin emocional dhe social të fëmijës.

https://www.the-living-media.com/news/30349/komunikimi-me-femijet-qe-ne-vegjeli-celesi-i-suksesit-te-prinderimit-4-menyra-efektive-te-perpiluara-nga-psikologet