Të rinjtë për të drejtat e Njeriut në Shqipëri

You are here

  • 20-03-19 |

Të rinjtë për të drejtat e Njeriut në Shqipëri

Projekti “Të rinjtë për të drejtat e Njeriut në Shqipëri” i bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga World Vision dhe SEEYN do të angazhojë rreth 1900 të rinj në 19 zona të Shqipërisë për 9 muaj. Drejtoresha e World Vision për Ballkanin Perëndimor znj. Eljona Boçe Elmazi ka firmosur marrëveshjet e bashkëpunimit me 9 organizata të shoqërisë civile, që kanë në fokus fuqizimin e të rinjve. Për zbatimin e këtyre projekteve do të akordohen 180.000 mijë euro.

Tungjatjeta.al

 
Arjani
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Emanueli
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Altin
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Elvani
Librazhd

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni