Deklaratë për shtyp - Nis në Dibër programi social “Tungjatjeta…Jetë”

You are here

  • 01-04-19 |

Deklaratë për shtyp - Nis në Dibër programi social “Tungjatjeta…Jetë”

World Vision Shqipëri dhe Kosovë nënshkoi sot marrëveshjen e bashkëpunimit me Bashkinë Dibër për zbatimin e programit social “Tungjatjeta Jetë”.

36 fëmijë me aftësi të kufizuar në zonën e Peshkopisë, Maqellarës, Tominit dhe Kastriotit do të marrin shërbime të specializuara në banesat e tyre.

Tungjatjeta.al

 
Leonora
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Arta
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Oligerta
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Sara
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Alesia
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni