Deklaratë për shtyp

You are here

  • 01-04-19 |

Deklaratë për shtyp

U lançua në Dibër raporti i parë i monitorimit të Shoqërisë Civile mbi Planin Kombëtar të Veprimit të Aftësisë së Kufizuar (2016-2020). Mbi 83% e personave me aftësi të kufizuara pohojnë se janë të pakënaqur me shërbimet e specializuara. Raporti i hartuar në kuadër të projektit të financuar nga @Bashkimi Evropian “Forcimi i kapaciteteve të shoqërisë civile për zbatimin e të drejtave të personave me Aftësi të Kufizuar në Shqipëri”, zbatuar nga World Vision në partneritet me @ADRF dhe MEDPAK

 

Tungjatjeta.al

 
Arta
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Donaldi
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Irena
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Leonora
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni