Kristina, Librazhd/ Interneti, zhvillim por edhe rrezik

You are here

  • 06-06-19 |

Kristina, Librazhd/ Interneti, zhvillim por edhe rrezik

Varësia ndaj internetit, rreziku dhe pasiguria që vjen nga përdorimi i pakontrolluar i tij, është një problematikë e mprehtë për adoleshentët sot në Shqipëri. Kristina 14 vjeç nga Librazhdi pjesë e blogut “Reporteri”, e ka projektuar shqetësimin e saj dhe moshatarëve, në formën e një foto-eseje.

Ndiqeni...

Tungjatjeta.al

 
Klajdi
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Leonora
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Arjani
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Irena
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Bruna
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni