Klan TV – Skandali me fëmijët në Shtëpinë e Foshnjes

Emisioni “Stop” ka mësuar se në Shtëpine e Foshnjes në Vlorë janë shpenzuar 700 mijë lekë të vjetra për servis makine ndërkohë që ky institucion nuk ka makinë në përdorim. Kamera e fshehtë e emisionit në Shtëpinë e Fëmijës zbuloi gjithashtu edhe dhunën verbale dhe fizike që ushtrohet ndaj fëmijëve të strehuar në këtë institucion.

http://tvklan.al/video-pse-je-aq-ku-ti-moj-skandali-me-femijet-ne-shtepine-e-foshnjes/