Klan Kosova – Haradinaj: Ndalimi i Kombëtares së Kosovës nga Serbia, i papranueshëm

haradinaj1-2 (1)

Kryeministri, Ramush Haradinaj, ka dënuar ndalimin që Serbia i ka bërë Kombëtares së Kosovës në karate për të marrë pjesë në Kampionatin Evropian në Novi Sad. “Autoritetet serbe janë njoftuar më kohë nga Komiteti Olimpik i Kosovës për këtë udhëtim dhe pretendimi se ato nuk janë informuar me kohë është i paqëndrueshëm”.

http://klankosova.tv/haradinaj-ndalimi-i-kombetares-se-kosoves-nga-serbia-i-papranueshem/