‘KIA Green Light Project’ vjen në Shqipëri, mbështetje fëmijëve dhe të rinjve

Projekti ‘KIA Green Light Project’ vjen në Shqipëri. Organizata World Vision Albania me mbështetjen e KIA-s, ka në fokus ngritjen e një Qendre Komunitare Multifunksionale në bashkinë Librazhd. Në këtë qendër, fëmijët dhe të rinjtë do të marrin shërbime shëndetësore dhe psikosociale, ndërkohë prindërit e fëmijëve me aftësi të kufizuara do të mbështeten me aktivitete për të gjeneruar më shumë të ardhura për familjen. #worldvisionalbania #kia