Historia e Stelinës, vajza që do të bëjë ndryshimin për fëmijët dhe të rinjtë kushtuar njëri-tjerit është investimi

DSC_2308

“Kontributi i dhënë si grup fëmijësh për disa ndryshime në ligjin për të drejtat dhe mbrojtjen e fëmijëve na bën krenarë, pasi ky ligj ndihmon…