Gazeta shqiptare – Sa e vështirë të jesh ndryshe…

w

Rudina dhe Manueli janë që të dy nga Librazhdi. Ajo që i lidh më tepër historitë e tyre është fakti se këta fëmijë kanë nevojë për trajtime të specializuara mjekësore të cilat kanë arritur t’i përfitojnë falë programit social “Tungjatjeta” të World Vision, që i dedikohet fë​mijë​ve me aftësi të kufizuara në zonën e Librazhdit.

http://www.gsh.al/2018/05/09/sa-e-veshtire-te-jesh-ndryshe/