Frikë nga e ardhmja

Ajo është 16-vjeç, ende nuk ka mbaruar klasën e tetë dhe i ati e ka fejuar me një burrë, që nuk e ka parë kurrë… Ditari e saj është vendi ku njohim frikërat, vuajtet, por dhe ëndrrat e fshehura..

Ajo do të vijojë shkollën dhe të bëhet në doktoreshë.

42% e fëmijëve kanë frikë të raportojnë rastet e abuzimit.

#ItTakesAWorld