Foto-ese/ Një lojë e gabuar…

markela 2

Një lojë e thjeshtë mes shokëve të klasës, që në një moment u shndërrua në një dhunë fizike dhe psikologjike për njërin prej tyre…

Historia që Markela, reporterja nga Kurbini ka fokusar në foto-reportazhin e saj është një prej rasteve sesi në jo pak raste fëmijët në Shqipëri, e konsiderojnë dhunën pjesë të lojës…

56% e fëmijëve raportojnë se nuk ndihen gjithnjë se nuk ndihen gjithnjë të sigurtë në ambinetet e shkollës.

#ItTakes AWorld

 

Shënim: Fotot janë inskenim i historisë, ato janë të realizuara nga vetë Markela në bashkëpunim me miqtë e saj.