“Festivali i Rinisë për Drejtësi Sociale 2018”

IMGL1096

World Vision Albania and Kosovo organizoi për të dytin vit radhazi “Festivalin e Rinisë për Drejtësi Sociale”. Gjatë 11, 12, 13 Shtatorit 2018 qindra fëmijë dhe të rinj nga Shqipëria dhe Kosova u mblodhën në Tiranë duke synuar krijmin një lëvizje rinore, që nxit ndryshimin e sjelljeve dhe qëndrimeve, lidhur me dhunën ndaj fëmijëve dhe të rinjve, në mënyrë që ata të mund të rriten në komunitete të sigurta e gjithëpërfshirëse, që i pajisin ata me aftësi dhe mundësi për të tashmen dhe të ardhmen.