Fax News – I hoqën ndihmën ekonomike, flet kryefamiljari: Fëmijët ikin pa ngrënë në shkollë, kërkojmë që të lidhet asistenca

femijet

Ndryshimi i skemës së ndihmës ekonomike në fillim të këtij viti ka lënë jashtë disa familje në gjithë Shqipërinë. Familjes së Fatmirit, në zonën e Yzberishtit në Tiranë, i është hequr ndihma ekonomike prej më shumë se tre muajsh. Familja prej 8 antarësh jeton me një pagë minimale. Sipas tij fëmijët nuk kanë për të ngrënë dhe shumë herë shkojnë në shkollë pa ushqim.

https://www.faxweb.al/i-hoqen-ndihmen-ekonomike-flet-kryefamiljari-femijet-ikin-pa-ngrene-ne-shkolle-kerkojme-qe-te-lidhet-asistenca/