Exit.al – Pedagogët kërkojnë shfuqizimin e Ligjit të Arsimit të Lartë

pedagoget

Asambleja e pedagogëve kërkoi shfuqizimin e ligjit të arsimit të lartë dhe mbështetje për protestën e studentëve. Ata u mblodhën sot në godinën Iliria për të diskutuar këto propozime. Në këtë mbledhje morën pjesë përfaqësues të Fakultetetve të ndryshme të Universitetit të Tiranës.

https://exit.al/2019/01/pedagoget-kerkojne-shfuqizimin-e-ligjit-te-arsimit-te-larte/