Ekspozita “Një rrugëtim shprese dhe transformimi”

Postuar: 14/09/2019

Në 20 vjetorin e World Vision (WV),  Zyra e Shqipërisë dhe Kosovës,  ekspozita “Një Rrugëtim Shprese dhe Transformimi” sjell disa nga imazhet  më të fuqishme nga larmishmëria e  arkivit të organizatës. Ekspozita  pasqyron momentet më të  rëndësishme përgjatë dy dekadave, si  dhe nevojat e komuniteteve ku ka  shërbyer dhe vazhdon të shërbejë në  Shqipëri dhe Kosovë.  Si vizitorë, ju do të udhëtoni pas në  kohë përmes katër fazave të “Rrugëtimit tonë të Shpresës dhe Transformimit.”
Broshura_wv_20_years_wv