Dita ndërkombëtare e Ujit, ulje dhe nisma të ndryshme te Spar

thumbnail_Inner-foto-uje-spar

Spar Albania në bashkëpunim me World Vision në programin “Tungjatjeta”, që prej 2017, është iniciatori kryesor që përdorur Ujin si elementin simbol të manifestimit të jetës. Duke blerë nga Uji i personalizuar Spar, 5 lekë nga çdo shishe të shitur, do të shkojë në mbështetje të këtij projekti dhe fëmijëve me aftësi të kuzuara.

http://www.gazetatema.net/2019/03/21/dita-nderkombetare-e-ujit-ulje-dhe-nisma-te-ndryshme-te-spar/