Dilema…

3_ok

Nëpërmjet ilustrimeve të veçanta të Xhesikës nga Tirana, pjesë e blogut “Reporteri”, vjen historia e Stelës… Dilemat e saj për të folur me moshatarët e saj për dhunën brenda mureve të shtëpisë, por dhe dilemat e tyre për të qenë pranë saj, apo për t’u treguar indiferentë… 

80% e prindërve pohojnë se e përdorin dhunën si mjet disiplinimi.

Ndiqni historinë… 

#ItTakesAWorld