Reflektim për Festivalin e Rinisë / Diana Kanaj

te rinjte

A ju ka ndodhur ndonjëherë të përjetoni gëzim dhe ripërtëritje vetëm duke ndjerë energjinë pozitive që është rreth jush? E kam fjalën për atë energji dhe ritëm, të cilën vetëm të rinjtë dinë të ta falin dhe vetëm ata mund ta përcjellin. Këtë, unë e kam ndjerë më së miri gjatë dy ditëve të Festivali […]