Broshura

Të rinjtë e Lezhës, e dinë mirë se çfarë i nevojitet qytetit të tyre, …

Të dhënat nga Raporti i Mirëqenies së Fëmijëve 2015 të World Vision tregojnë se …

Eraldi dhe Indriti janë vetëm dy nga 8820 fëmijët nga Elbasani, Vlora, Tirana, Durrësi, …

Sot në orën 9, pranë Muzeut Kombetar, World Vision iu bashkua Maratonës së Tiranës për të mbështetur kauzën për mbrojtjen e fëmijëve “Më përkrah! Mos dhuno!

Kjo video u realizua në kuadër të 20 nëntorit, Ditës Botërore të të Drejtave …

Kjo video u realizua në kuadër të 20 nëntorit, Ditës Botërore të të Drejtave …