Broshura

World Vision Albania shpall të hapur thirrjen për Shprehje Interesi për pjesëmarrje në Tenderin …

Ana, Juli, Eva, Arbani dhe Deiv nga grupet rinore Impact të World Vision Albania …

Organizata World Vision Albania fton të gjitha kompanitë që operojnë në fushën e karburanteve …

Organizata World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj në ndihmë të komuniteteve e shkollave …

Organizata World Vision Albania fton të gjitha kompanitë me aktivitet në fushën e ndërtimit …

Një udhëtim shprese dhe prosperiteti ka nisur për 200 familje dhe 620 fëmijë e …