Nga Paola, Lezhë/ Të luftosh për veten

You are here

  • 14-06-19 |

Nga Paola, Lezhë/ Të luftosh për veten

Eta është 14 vjeçe dhe para disa vitesh ka humbur babain. Për shkak të pamundësisë së saj ekonomike, shokët dhe shoqet e klasës e ngacmojnë. Sikur të mos mjaftojë, ajo vuan edhe nga disa probleme shëndetësore. Eta është edhe e sëmurë nga veshkat, gjë që herë pas here i sjell shqetësime. 

Tungjatjeta.al

 
Soni
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Juliani
Librazhd
Sara
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Emiljano
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni