Balkanweb – “S’ka më heshtje, s’ka pritje”, levizja studentore ndez Tiranën

studente

Në ditën e dytë të protestës së tyre, Studentët e Universiteteve Publike protestojnë kundër vendosjes së tarifave për provimet e mbartura. Pas bashkimit të studenteve nga të gjithë fakultetet dhe marshimit të tyre në Bulevardin ‘Dëshmorët e Kombit’, studentët kanë mbërritur tek godina e Ministrisë së Arsimit. Studentët kërkojnë përgjysmim të tarifave dhe heqjen e tarifave shtesë për provimet e mbartura.

https://www.vizionplus.tv/studentet-kycin-auditoret-protesta-per-tarifat-merr-permasa-te-medha/