Balkanweb – Rama-studentëve: 8 kërkesat janë të realizueshme, por duhet dialog

Rama-20-shtator-675x450

Kryeministri Edi Rama theksoi edhe njëherë nga foltorja e Kuvendit se 8 kërkesat e studentëve janë të realizueshme. Ai i bëri thirrje studentëve që të gjejë mundësinë për të dialogur qoftë edhe në sallën e parlamentit dhe të mos dëgjojnë më propagandën e opozitës për t’i thënë jo negociatave.

https://www.balkanweb.com/rama-studenteve-8-kerkesat-jane-te-realizueshme-por-duhet-dialog/