Balkanweb – Rama nis fushatën e llogaridhënies, prezanton projektet e reja infrastrukture

rama

Qeveria Rama ka nisur sot fushatën e llogaridhënies publike. Duke paraqitur para qytetarëve punën e bërë deri më tani, përfaqesues të institucioneve të ndryshme u ndalën edhe te projektet që priten të realizohen. Ne fjalën e tij kryeministri njoftoi transformimin e qendrave shëndetësore të Tiranës si dhe ndërtimin e tre shlollave.

http://www.balkanweb.com/site/rama-nis-fushaten-e-llogaridhenies-prezanton-projektet-e-reja-ne-infrastrukture/