Balkanweb – Presidentja kroate në Kuvend: Shqiptarët kanë sakrifikuar për Kroacinë. Ne nuk harrojmë!

presidentja-kroate-688x450 (1)

Gjatë vizitës së saj në Tiranë, Presidentja e Kroacisë ka mbajtur një fjalim në Kuvendin e Shqipërisë. Kolinda Grabar Kitaroviç tha se shqiptarët sakrifikuan jetën për lirinë e Kroacisë. Ajo tha se shqiptarët që jetojnë në Kroaci janë të respektuar dhe të integruar.

http://www.balkanweb.com/presidentja-kroate-ne-kuvend-shqiptaret-sakrifikuan-jeten-per-lirine-e-kroacise-nuk-harrojme/