Balkanweb – Ministrat e rinj, Kuvendi sot në seancë të jashtëzakonshme

kuvendi

Kuvendi pritet të mblidhet sot në orën 17:00 në një seancë të jashtëzakonshme për të shqyrtuar dekretet e Presidentit Meta për shkarkimin e 6 ministrave dhe zëvendëskryeministres, si dhe për emërimin e 7 ministrave dhe zëvendëskryeministrin.

https://balkanweb.com/ministrat-e-rinj-kuvendi-sot-ne-seance-te-jashtezakonshme/