Balkanweb – Masakra në Resulaj, 24 vjeçari Ridvan Zykaj del sot para gjykatës. Asnjë avokat nuk merr përsipër dosjen

Ridvani-e1533965342310-451x450

Pritet të dalë sot para gjykatës në Vlorë 24 vjecari Ridvan Zykaj, autor i masakrës në fshatin Resulaj, ku mbetën të vrarë 8 persona. Mbi 24 vjeçarin rëndon akuza ‘Vrasje në rrethana cilësuese, ndaj dy ose më shumë personave’, parashikuar nga neni 79/dhe i Kodit Penal. Asnjë avokat nuk ka pranuar të marrë në dorë dosjen e tij, ndërsa 24 vjecari është braktisur edhe nga familjarët.

http://www.balkanweb.com/masakra-ne-resulaj-24-vjecari-ridvan-zykaj-del-sot-para-gjykates-asnje-avokat-nuk-merr-persiper-dosjen/