Balkanweb – Debatet për korrigjimin e kufijve, DASH: Kosova dhe Serbia të shmangin retorikën negative

dash-780x439

Departamenti amerikan i Shtetit u ka bërë thirrje Kosovës dhe Serbisë që të shmangin retorikën negative dhe të punojnë së bashku për një marrëveshje që siguron qëndrueshmëri për të dyja vendet dhe rajonin.

http://www.balkanweb.com/debatet-per-korrigjimin-e-kufijve-dash-kosova-dhe-serbia-te-shmangin-retoriken-negative/