The Balkanista – Voskopoja dhe “Shtegu i Ujkut”

voskopoja

Blogerja angleze Alice Taylor i ka kushtuar një artikull maratonës që u zhvillua në Voskopojë. Ajo tregon se gjëja që i interesonte më tepër nga ky aktivitet ishte Tungjatjeta…jetë” i World Vision, me të cilën nis edhe shkrimin e saj.

http://thebalkanista.com/2018/10/22/voskopoje-and-the-wolf-trail-run/