Balkan Insight – Nacionalistet serb kerkojnë referendum në Kosovë

KM 640-2

Serbet e krahut të djathtë, tëshqetësuar për një marrëveshje ligjore me Kosovën, kanë shpallur fushatën për referendum me qëllim bllokimin e arritjes së ndonjë marrëveshjeje mes Serbisë dhe Kosovës.

http://www.balkaninsight.com/en/article/new-serbian-initiative-for-referendum-for-kosovo-launched-05-03-2018