Balkan Insight – Londra do të mirëpresë liderat e Ballkanit Perëndimor

UK EU flag photo by Pixabay 640

Në kuadër të procesit të Berlinit, krerët e vendeve evropiane dhe të Ballkanit do të takohen të hënën në Londër për të diskutuar mënyrat për të përmirësuar rritjen ekonomike në rajon, për të forcuar sigurinë dhe për të arritur pajtimin mes vendeve të rajonit.

http://www.balkaninsight.com/en/article/london-set-to-host-western-balkans-leaders-07-07-2018