ata.gov.al – Cirku i Tiranës performancë për fëmijët me aftësi ndryshe

cirku i tiranes

Fëmijët me aftësi ndryshe kanë shijuar performancën e Cirkut të Tiranës dhe artistëve që mundësuan argëtim për ta. Ministrja e Arsiimit, Sportit dhe Rinisë, Lindita Nikolla ka bërë të ditur se ky aktivitet është bërë i mundur falë nismës “Dhuro kohë, rrëmbe buzëqeshje”.

http://ata.gov.al/2018/11/13/cirku-i-tiranes-performance-per-femijet-me-aftesi-ndryshe/