ata.gov.al – 91 raste me fruth, ISHP apel qytetarëve të vaksinojnë fëmijët

vaksinimi-1-780x439-e1507746490245-1200x630_1516025300-6423302-633x320

Instituti i Shëndetit Publik u bën apel qytetarëve të bëjnë kujdes dhe të vaksionohen, pasi vihet re se numri i rasteve të prekur nga fruthi është në rritje. ISHP bën me dije se për shkak se kjo periudhë e vitit sjell rritje të numrit të rasteve të infeksioneve respiratore dhe gripit, bëhet akoma më i rëndësishëm vaksinimi, për të parandaluar përhapjen e fruthit.

http://ata.gov.al/2019/02/19/91-raste-me-fruth-ishp-apel-qytetareve-te-vaksinojne-femijet/