“Tungjatjetja...Jetë”, edhe me Eugent Bushpepa

You are here

  • 12-07-18 |

“Tungjatjetja...Jetë”, edhe me Eugent Bushpepa

Gent Bushpepa, këngëtari me zë të fortë dhe shpirt të butë, ka sot një mesazh për shqiptarët dhe Shqipërinë. Këta fëmijë kanë nevojë për shërbime, për dashuri, për mbështetje, dhe nuk mund të vazhojme të qëndrojmë indiferent. Nesër mund të jetë shumë vonë...

Tungjatjeta.al

 
Ardiani
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Oligerta
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Irena
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni