Tungjatjeta Oligert!

You are here

  • 09-01-18 |

Tungjatjeta Oligert!

“Unë besoj se çdo fëmijë ka nevojë për kampionë! Na ndihmoni që këto fëmijë ta përfundojnë garën e tyre! Ju jeni kampionët e tyre! 400 lekë janë shumë pak për mua, për ty, por jo për Oligertin. Tungjatjeta Oligert!” – Luiza Gega, ambasadore e World Vision, programi social “Tungjatjeta”.

Luiza Gega mban rekordin në garën e vrapit të 800, 1500, 3000, 5000 metra & 21 km. Këtë herë, atletja shqiptare ka nisur vrapin përkrah Tungjatjetës për të fituar një nga garat më të rëndësishme të shoqërisë: #përfëmijëtmeaftësitëkufizuara

Dhuro dhe kontributi yt mund të përmirësojë jetën e tyre!

Si mund të Dhurosh?

RAIFFEISEN BANK Numër llogarie: 00 3088 0359

IBAN: AL60 2021 1013 0000 0000 3088 0359

SWIFT: SGSBALTX

Kartë Debiti / Krediti: http://www.tungjatjeta.al/#dhuro

Për më shumë informacion vizitoni: www.tungjatjeta.al

 

Oligerti, ngjitet vetë!

https://www.youtube.com/watch?v=yd7qMhY94-4

 

Tungjatjeta.al

 
Emiljano
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Sara
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Klajdi
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni