ABC News – Veliaj dhe Përfaqësuesja e BB shërbejnë drekën për njerëzit në nevojë

veliaj

Përmes programeve të ndryshme sociale dhe edukimit, Bashkia e Tiranës dhe Banka Botërore ndihmojnë edhe me shtimin e qendrave sociale për qytetarët në nevojë. Në kryeqytet janë hapur 7 qendra sociale, ku marrin shërbime njerëz në vështirësi ekonomike. Veliaj nënvizoi se shumë prej politikave që janë bërë në bashkëpunim me Bankën Botërore janë përkthyer në nisma konkrete në dobi të njerëzve në nevojë.

http://abcnews.al/veliaj-dhe-perfaqesuesja-e-bb-sherbejne-dreken-per-njerezit-ne-nevoje/