ABC News – Ligji i ri në Francë: Në kopësht me detyrim të gjithë fëmijët mbi tre vjeç

macron

Të gjithë në shkollë sapo të kenë mbushur tre vjeç dhe jo më gjashtë. Është kjo reforma e prezantuar në Francë nga ministri Zhan Mishel Blanke i cili parashikon që kopshti të cilësohet si shkollim i detyrueshëm.

http://abcnews.al/ligji-i-ri-ne-france-ne-kopesht-me-detyrim-te-gjithe-femijet-mbi-tre-vjec/