ABC News – Komiteti i Parlamentit Europian miraton liberalizimin e vizave për Kosovën

Komiteti për Liritë Civile, Drejtësi dhe Çështje të Brendshme i Parlamentit Evropian ka votuar pro liberalizimit të vizave për Kosovën. Tani mandatohet Parlamenti Evropian dhe Këshilli per marrëveshje ndër-institucionale për liberalizim. Ky vendim i hap rrugë fillimit të negociatave mes Parlamentit Evropian dhe Këshillit, për të vazhduar më pas me procedurat tjera të vendimmarjes.

http://abcnews.al/kosova-me-prane-levizjes-se-lire-votohet-pro-liberalizimit-te-vizave/