ABC News – Fiks Fare/ Skandal në shkollën “Avni Rustemi” në Tiranë, nxënësit bëhen tapë gjatë ekskursionit

fiks fare

Skandal me nxënës të shkollës 9-vjeçare “Avni Rustemi” në Tiranë. Nxënësit e klasës së 8-të të kësaj shkolle, teksa kanë qenë në një ekskursion të organizuar nga mësuesja e tyre kujdestare, kanë konsumuar sasi të mëdha alkoli në prani të mësueses së tyre dhe janë dehur. Nxënësit kanë xhiruar bashkëmoshatarët e tyre duke pirë raki në autobus, ndërsa ngrenë shëndet edhe për mësueset e tyre.

http://top-channel.tv/2018/12/20/fiks-fare-skandal-ne-shkollen-avni-rustemi-ne-tirane-nxenesit-behen-tape-gjate-ekskursionit/?foto=11#g