ABC News – Erinda Ballanca për problemet në shtëpitë e kujdesit rezidencial

Avokatja e popullit, Erinda Ballanca, foli pas denoncimit të rastit të dhunës në shtëpinë e foshnjes në Vlorë, ku kujdestaret përkatëse flisnin fjalë banale drejt fëmijëve dhe ushtronin dhunë fizike ndaj tyre. Zonja Ballanca tha se ka raporte të krijuara nga institucioni i avokatit të popullit për këto raste.

http://abcnews.al/erinda-ballanca-per-problemet-ne-shtepite-e-kujdesit-rezidencial/