ABC News – Drejt vendeve të BE me trajler nga Durrësi, kapen 4 persona

Screen-Shot-2018-05-08-at-12

Gjatë kontrollit të ushtruar në mjetin tip trajler, (i ngarkuar me makineri dhe konfeksione), me drejtues shtetasin Mariglen Mema kanë gjetur të fshehur 4 shtetas me qëllim për të kaluar kufirin në mënyrë të paligjshme, duke i’u shmangur kontrollit kufitar. Shtetasit e kapur janë persona me rekorde, si të parregullt në vendet e BE-së.

http://abcnews.al/drejt-vendeve-te-be-me-trajler-nga-durresi-kapen-4-persona/