ABC News – Basha: Nuk do të ketë hapje negociatash në Qershor

Në fjalën e tij të mbajtur në seancën parlamentare të kësaj të enjte, kryeopozitari Lulzim Basha u shpreh se disa prej politikanëve të mazhorancës kanë marrë mesazhe në Berlin se nuk do të ketë hapje negociatash në Qershor për Shqipërinë. Sipas kryetarit të PD-së, rrugëzgjidhja e vetme politike është një qeveri tranzitore dhe zgjedhjet e parakohshme.

http://abcnews.al/basha-nuk-do-te-kete-hapje-negociatash-ne-qershor/