A2 CNN/“World Vision”, 20 vite aktivitet në Shqipëri dhe Kosovë

a2

E ftuar në “Dita Jonë” në televizionin A2 CNN, Eljona Boçe Elmazi – Drejtuese e World Vision për Shqipërinë dhe Kosovën, foli për angazhimin e World Vision gjatë 20 viteve për të përmirësuar jetën e fëmijëve në Shqipëri dhe Kosovë. 

 

https://a2news.com/video/world-vision-20-vite-aktivitet-ne-shqiperi-dhe-kosove/